Wat is de limiet voor het bereiken van nummer één op Google?

Marketingartikelen zijn bedoeld om u tips en advies te geven als u van plan bent een website te maken over een aspect van de gekozen zaak of auteur. Maar alle artikelen zijn niet gelijk geschapen. Er is niets meer bijzonders aan een artikel dat wordt gepubliceerd dan de naam van de auteur. Een artikel over een bepaald boek zal nooit pagina één op Google bereiken. Hoe komt dat?

De reden hiervoor is dat uitgevers er belang bij hebben dat hun boeken door de auteurs worden verkocht. In niet mis te verstane bewoordingen als het gaat om SEO den haag artikelinhoud is het de lezer die het meest telt. Artikelen zijn ontworpen om de lezer aan te spreken en niet de zoekmachines.

U kunt een overtuigend artikel in de Werken hebben, maar als de lezer bij het openen van de artikelpagina naar de titel in het venster van de zoekbrowser kijkt en zich realiseert dat het niet is wat hij zoekt, zal hij onmiddellijk het browservenster sluiten en het volgende resultaat bekijken.

 

Seo Den haag

 

Dit is niet de ideaal ontworpen voor SEO artikel zoekresultaten en conversiepercentages dat je misschien hebt verwacht. Dit is de reden waarom je nodig hebt om de aandacht van uw lezer te vangen met een stuk van het schrijven dat:

– Is overtuigend genoeg geschreven om de lezer meer te laten willen weten

– is goed georganiseerd en stelt de lezer in staat het artikel te scannen om de informatie te vinden die hij zoekt

– Is overtuigend genoeg om de lezer iets te laten doen, d.w.z. op een link klikken, een formulier invullen, meer informatie aanvragen, enz.

Het doel van een SEO artikel is om uw website op de eerste pagina van Google te krijgen. Gaandeweg zult u zich gerealiseerd hebben dat het krijgen van uw website op de eerste pagina van Google niet zo moeilijk is als het misschien klinkt. Het succes van uw website hangt af van de manier waarop u uw informatie presenteert aan de robots van zoekmachines en aan uw doelpubliek.

 

SEO Den haag voor succesvol omzetten

Het succesvol omzetten van internetgebruikers in consumenten van uw producten en diensten is uw doel. U kunt dit doel bereiken met hoge zoekmachine rankings en hoge conversiepercentages.

De gemiddelde internetgebruiker is notoir wispelturig en erg druk. Veel mensen hebben het druk en hebben helaas erg weinig tijd. Het is dus van cruciaal belang dat u uw artikel zo kunt structureren dat de lezer uw hoofdpunt onmiddellijk kan toepassen en de “binge”-reactie krijgt. U wilt de lezer niet verliezen voordat ze de kans krijgen om uw artikel door te nemen. Dit betekent dat je ze geboeid genoeg moet houden om ze te laten zoeken naar meer.

Iets anders dat heel belangrijk is, is ervoor te zorgen dat wanneer je SEO-artikelen schrijft, je wat tijd moet nemen om jezelf vertrouwd te maken met de feitelijke structuur van de internetpagina. Weten hoe je een website of een blog of een artikel op te laten vallen in de enorme zee van informatie op het net is iets dat je moet doen.

Als je het leert structureren zul je het steeds opnieuw kunnen gebruiken. U kunt nieuwe trefwoorden in de website of blog of artikel invoegen en u kunt de oude gebruiken om het nieuwe aantrekkingskracht en nieuwe belangstelling te geven.

Vraag uzelf af: “Zou ik de tijd nemen om dit artikel te lezen als het op de website van iemand anders stond?” Als je moet beslissen voor jezelf, het is waarschijnlijk niet een verstandige investering om uw kostbare tijd te besteden aan het lezen en schrijven van artikelen. Ik kan u vertellen dat ik ging door waarschijnlijk honderden artikelen toen ik begon te schrijven. Ik kan u vertellen dat ik nooit in de verleiding om iemands werk te kopiëren en zet het op mijn site.